Genanvendeligt mundbind – 1 stk – Hvid

30,00 DKK

 • Genanvendelige mundbind som kan vaskes mindst 40 gange
 • God pasform
 • Filtrerer 96% partikler på 3 my
 • Antibakterielt behandlet med CE godkendt Silvadur TM930 TM Teknologi
 • Fremstillet i Oeko-tex 100 stof
 • Leveres i sterile et-styks pakninger
 • Maskinfremstillet i Europa uden menneskelig kontakt med materialet
 • Fåes også i sort og  neutral

Dette mundbind er et miljøvenligt supplement til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2020/Corona/Plakat-beskyt-dig-selv-og-andre/Dansk/SST_Corona_A4_print-V2.ashx?la=da&hash=17EF48ABD1306523337E4D0AF731DE72FB7B5E81

Mundbind kan ikke stå i stedet for grundig håndvask, af-spritning af hænder samt social afstand.

Protector sock er ikke udviklet og produceret til sundhedsvæsnet eller sundhedspersonale hvor der er tæt kontakt med potentielt Covid 19 smittede patienter.

Et mundbind kan ikke sikre smitte mellem mennesker. Et mundbind er et ideelt og miljøvenligt supplement til SST.dk retningslinjer.

Anvendelse

Mundbind anvendes efter sundhedsstyrelsens anvisninger og når det ikke er muligt at holde anbefalet social afstand. Mundbind kan ikke træde i stedet for sundhedsstyrelsens retningslinier https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2020/Corona/Plakat-beskyt-dig-selv-og-andre/Dansk/SST_Corona_A4_print-V2.ashx?la=da&hash=17EF48ABD1306523337E4D0AF731DE72FB7B5E81. Protector Sock er et miljøvenligt supplement til retningslinjerne og når det ikke er muligt at holde social afstand…

Anvendelse af Protector Sock

 1. Før mundbindet tages på vaskes eller afsprittes hænderne
 2. Identificer for- og bagside. Bagsiden har en stribet struktur i vævningen
 3. Tag fat i stropperne og før dem bag ørerne og dæk ansigtet med mundbindet
 4. Når mundbindet skal af håndteres dette udelukkende ved elastikkerne – ADVARSEL rør aldrig et brugt mundbind på forsiden.
 5. Efter brug lægges mundbindet i en pose eller lignende så det holdes adskilt fra at overføre potentiel smitte til andre overflader.
 6. Sprit eller vask hænder

Vask

Protector sock er CE certificeret antibakterielt behandlet med Silvadur TM930 TM Teknologi. Mundbindet er antibakterielt efter op til 40 vaske på 60 grd.

Vi anbefaler at du anskaffer en pakke med 3 mundbind – et i hver farve således at man ikke ved en fejl bruger samme mundbind inden vask.

Nyttige links

Sundhedsstyrelsens retningslinjer: https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2020/Corona/Plakat-beskyt-dig-selv-og-andre

Sundhedsstyrelsens anvisninger til korrekt håndvask: https://www.sst.dk/da/udgivelser/2020/film_vask_haender

Sundhedsstyrelsens anvisninger til korrekt brug af mundbind: https://www.sst.dk/da/udgivelser/2020/saadan-bruger-du-mundbind

Yderligere information

Vægt 0.026 kg